Lyt til det spritnye Neil Young album

neilyoung-presse-565x377
På mandag udkommer Fork In The Road, Neil Youngs album nummer rigtig rigtig mange. Hører du til de endnu flere fans, der simpelthen ikke kan vente til på mandag, så ligger hele albummet til fri afspilning på Neil Youngs Myspace-side. Der er det også muligt at se videoerne til “Fork In The Road” og “Johnny Magic”.

Neil Young har indspillet albummet med sit tour-band, der består af sanger/guitarist Anthony Crawford, pedal steel/keyboardspiller Ben Keith, bassist Rick Rosas, trommeslager Chad Cromwell og hans syngende kone, Pegi Young.

More from Carsten Fjølner
17.05.06 – Okkervil River – Lille Vega
Fornem indiecana fra Okkervil River På grund af vandskade var aftenens koncert...
Read More
0 replies on “Lyt til det spritnye Neil Young album”