Jeremy Jay: Slow Dance

Amerikanske Jeremy Jay rammer så absolut langt forbi med albummet ”Slow Dance”. Det er som om, det meste mangler. Produktionen er ultra-sparsommelig, sangskrivning tilsyneladende overstået på en eftermiddag og det er egentlig kun det ungdommeligt energiske guitarspil, der holder opmærksomheden fanget i enkelte perioder.

cover-jeremyjay-slowdance-2009-300x300

Amerikansk forbier

Amerikanske Jeremy Jay rammer så absolut langt forbi med albummet Slow Dance. Det er som om, det meste mangler. Produktionen er ultra-sparsommelig, sangskrivning tilsyneladende overstået på en eftermiddag, og det er egentlig kun det ungdommeligt energiske guitarspil, der holder opmærksomheden fanget i enkelte perioder.

”In This Lonely Town” har en smule effektivitet, men ellers er sammenblanding af garage-agtig indierock og 80’er-elektroniske lyde bestemt ikke faldet heldigt ud. Og med Jeremy Jays drengede og ukulørte vokal, er det svært at holde sig fanget af albummet.

Skal man trække tråde, så kunne det være til så mange rocknavne fra sen-70’erne og start-80’erne. Mange af disse er fint forenet i Stephen Malkmus, og derfor kan han sagtens være forbilledet for Jeremy Jay, der dog slet ikke kommer i nærheden af samme niveau på nogen punkter.

Det er givetvis meningen, at det hele skal emme af gamle dage og halvmuggen garage, men det virker ikke efter hensigten, og derfor bliver jeg bestemt ikke fanget af Jeremy Jay og hans garage-indie.

Written By
More from Morten Wamsler
Michael Jin: Love. Lost.
Michael Jin er bestemt værd at bemærke og værd at give lidt...
Read More
0 replies on “Jeremy Jay: Slow Dance”