Billy Talent på vej med album nummer tre

Foto: Dustin Rabin
Foto: Dustin Rabin

Canadiske Billy Talent har netop færdiggjort arbejdet med deres kommende album, Billy Talent III. Albummet er produceret i Los Angeles og Atlanta af Brendan O’Brien, der tidligere har arbejdet med blandt andre AC/DC og Stone Temple Pilots. Albummet er sat til at udkomme i løbet af juli, og lige pt. er videoen til første single ”Rusted From the Rain” ved at blive filmet i Los Angeles af instruktøren Wayne Isham (Metallica, Bon Jovi, Avenged Sevenfold).

Inden Billy Talent III udkommer, tager bandet på tour (sammen med Rancid og Rise Against), hvor en lang række af de nye sange vil blive præsenteret. Touren bringer foreløbigt Billy Talent forbi lande som Frankrig, England, Tyskland, Luxembourg og Svejts, men ikke Danmark, der desværre er stærkt underrepræsenteret når det kommer til koncerter med amerikanske punk/hardcore-bands.

More from Carsten Fjølner
Cat Power: The Greatest
Cat Power lyser klarere end nogensinde Til trods for titlen på Chan...
Read More
0 replies on “Billy Talent på vej med album nummer tre”