Neurosis og 2ManyDjs til Roskilde

Foto: Brendan Tobin
Foto: Brendan Tobin

Selvom Roskilde Festival offentliggjorde deres program i midten af april, fortsætter de ufortrødent med at offentliggøre navne. I sidste uge kom Faith No More på programmet, og i denne uge kan festivalen så offentliggøre endnu to navne.

Belgiske 2ManyDjs med David and Stephen Dewaele (de to leger også i bandet Soulwax) i spidsen vil helt sikkert sørge for en fest, når de vælter festivalen med deres samsurium af bastard-pop.

Amerikanske Neurosis (billedet) fra Oakland, Californien har eksisteret siden 1985, og gennem de sidste godt 25 år leveret ni albums – det seneste Given To The Rising fra 2007. Bandet blander alt fra hardcore punk, doom metal og folk til industrial og har gennem årene været en af bannerførerne inden for den eksperimenterende og progressive metal, hvor også navne som Tool, Isis og Mastodon regerer. Neurosis er også kendt for deres intense liveshows, hvor visuals er en stor del af showet.

Roskilde Festival har endnu et par pladser ledige i programmet, og arbejder på at få dem besat, så man kan håbe på endnu mere guf fra festivalens side.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Ryan Adams går metal
Arbejdsnarkomanen Ryan Adams har det med at spytte plader ud i en...
Read More
0 replies on “Neurosis og 2ManyDjs til Roskilde”