Mötley Crüe taler om Dr. Feelgood

motleycrue-presse-2008-565x377
Det er i år 20 år siden, at Mötley Crüe udgav albummet Dr. Feelgood, der kastede legendariske Crüe-numre som “Kickstart My Heart”, “Without You”, ”Same ’Ol Situation (S.O.S.)” og så selvfølgelig titelnummeret af sig. I den anledning har bandet besluttet sig for at spille albummet i sin fulde længde til den kommende Crüe Fest Tour, der også bringer bandet forbi Danmark, hvor de giver koncert i KB Hallen den 10. juni (køb billetter her!).

Rolling Stone kan man lige nu læse sanger Vince Neil og bassist Nikki Sixx’ kommentarer til alle numrene fra albummet – undtagen “She Goes Down” og “Slice Of Your Pie” som de åbenbart har glemt. Her kan man blandt andet læse, at ”Without You” handler om Tommy Lee og Heather Locklear.

Efter otte års albumpause vendte Mötley Crüe sidste år tilbage med sit 9. Studiealbum, Saints of Los Angeles.

More from Carsten Fjølner
2009s tyve bedste albums
Som det har været tilfældet de seneste år, så har skribenterne på...
Read More
0 replies on “Mötley Crüe taler om Dr. Feelgood”