Motorpsycho barsler med koncept-album

motorpsycho-presse2009-565x377

Norske Motorpsycho ligger bestemt ikke på den lade side. Sidste år kom Little Lucid Moments og i juni udkommer det Steve Albini producerede Child of the Future, som kun vil være tilgængeligt på vinyl.

Og ifølge det norske site Adressa, er Motorpsycho også allerede igang med at indspille næste plade, som muligvis bliver et koncept-album. Ifølge sitet tyder det på at pladen vil være domineret af hårde bas-drevne og meget lange numre, der vil indeholde spacede improvisationer.

Der er allerede indspillet grundspor på 5-6 sange. I juni kommer der vokal på, og i august skal pladen mixes, så en release-dato omkring jul er ikke usandsynlig.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
St. Vincent spiller Tool
Annie Clark, der figurerer under kunstnernavnet St. Vincent, er blevet bedt af...
Read More
0 replies on “Motorpsycho barsler med koncept-album”