01.07.09 – Tako Lako – Pavillion Junior, Roskilde Festival

Imponerede må folk til koncerten have været, for aldrig har undertegnede set så mange mennesker til en koncert på Pavillon Junior, så måske venter en af de større scener næste år? Det ville i hvert fald være fuldt fortjent for et band, der stadig står som et af de mest innovative og interessante acts, som den danske musikscene længe har set. Tak for festen!

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Fantastisk Balkandebut på Roskilde

Da Roskilde Festival lukkede Pavillon Junior scenen skete det med en kæmpe fest i form af Balkanbandet, Tako Lako, som undertegnede har haft fornøjelsen af at følge i snart to år, og det med stor glæde.

Bandet startede koncerten med et instrumentalt nummer, som de efterhånden har fået lidt tradition for, hvorefter forsanger Ognjen Curcic gjorde sin indtræden på scenen i det propfyldte telt, og fra start var der lagt op til fest med sangen, ”Rupa je Rupa”. Tako Lako har de seneste to år fået en fanskare, der har vokset sig temmelig stor, og det kunne i den grad mærkes til koncerten: Publikum dansede, klappede de rigtige steder og kunne synge med på mange af numrene, både de lidt mere rockede balkansange, og de nyere sange fra bandet, der har fået et tiltag af lidt elektronisk, og sågar hiphop enkelte steder. Man kan godt høre forskel på, hvilke numre bandet har komponeret for et til to år siden, og hvilke, der er af nyere tid, men på trods af forskellen fungerede setlisten optimalt, med et oplagt, og ekstremt teknisk dygtigt band, og en forsanger med en vokal, der kun kan imponere. Og imponerede må folk til koncerten have været, for aldrig har undertegnede set så mange mennesker til en koncert på Pavillon Junior, så måske venter en af de større scener næste år? Det ville i hvert fald være fuldt fortjent for et band, der stadig står som et af de mest innovative og interessante acts, som den danske musikscene længe har set. Tak for festen!
[nggallery id=66]

Written By
More from BellBruun
15.04.13- Korpiklaani- Pumpehuset
Folkfest blev fejret med fuldskab Det var kun anden gang nogensinde, at...
Read More
0 replies on “01.07.09 – Tako Lako – Pavillion Junior, Roskilde Festival”