04.07.09 – Marnie Stern – Pavilion, Roskilde Festival

De første to numre troede jeg var en joke. Så dårligt kan man simpelthen ikke spille. Især Marnie Stern håndterede sin guitar som en enarmet, tolvårig dværg. Trommer og bas fulgte trop i den skramlende og usikre rock, der forsøgte at lyde som Steve Vai i en støvet udgave.
Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Talentløse og vulgære tøser på mentalt afveje

”Hvordan er det at have sex i et telt på Roskilde? Man sveder helt vildt i varmen, og når man ligger og knepper, kan man godt komme til at glide ind i det forkerte hul. Det har jeg selv prøvet. Men jeg var også på Ecstacy dengang.”

Ordene falder fra den kvindelige bassist i den amerikanske trio, der ifølge programmet spiller en alternativ omgang røvsparkende guitarrock. De første to numre troede jeg var en joke. Så dårligt kan man simpelthen ikke spille. Især Marnie Stern håndterede sin guitar som en enarmet, tolvårig dværg. Trommer og bas fulgte trop i den skramlende og usikre rock, der forsøgte at lyde som Steve Vai i en støvet udgave. Men for helvede, hvor var det dårligt udført. Faktisk er det en hån mod publikum at hente så dårlig en aktør ind i programmet. Hvad tænker de på i det musikudvalg?

Bandet får to stjerner, fordi pigerne i front i det mindste var kønne at se på. En stjerne hver. Og så kan de ellers skrubbe tilbage i teltet og hygge sig med deres stjerner.
[nggallery id=45]

Written By
More from Carsten Meedom
Heather Nova – interview
Efter en aften af de helt sjældne, da Heather Nova gæstede Koncerthusets...
Read More
0 replies on “04.07.09 – Marnie Stern – Pavilion, Roskilde Festival”