Numbnuts: Fast Truckin Sweet Rockin

Stilen på Numbnuts udgivelse er en solid blanding af fyrig rock’n’roll, tunge Slayer-sekvenser og i høj grad uptempo dødsmetal, alt sammen spillet med et glimt i øjet og med en friskhed, der får det til at rykke i skankerne.

cover-numbnuts-fasttruckinsweetrockin-2009-300x300

Nyt håb for Erritsø-værftet

Fyen er fin, og der er dejligt på Tåsinge, men man har det allerbedst, når man er i selskab med de fynske drenge i Numbnuts, når de fyrer deres dødsrock’n’roll af fra hoften.

På deres seneste skive bliver der fyret op under rocktogets kedler med sejt pumpende ventiler i kvintettens instrumenter og især Esben Hansens spændstige vokal. En vokal, der favner både det nærmest lyriske og det brølende helvedesgrowl. Man forstår, hvorfor As We Fight har hentet den unge frontmand til deres seneste udgivelse Meet Your Maker, som havde release tidligere i år.

Stilen på Numbnuts Fast Truckin Sweet Rockin er en solid blanding af fyrig rock’n’roll, tunge Slayer-sekvenser og i høj grad uptempo dødsmetal, alt sammen spillet med et glimt i øjet og med en friskhed, der får det til at rykke i skankerne. Mest imponerende er Esben Hansens varierede vokal, der giver godt modspil til de rappe guitarister, Janus og Troels. Bassen ligger tungt og dybt, og især den skarpe lyd på (lille)trommerne giver et godt drive til de konsekvente kompositioner. Sidste skæring ”Bastards of the 80s” har det hele. En potent rytme, solide vokalgange og et varieret rytmeskift, der går lige fra tungt og repetitivt til melodiøst og groovy. Når det fungerer for Numbnuts, er det virkelig godt!!!

Jeg håber ikke As We Fight har overtaget Esse fuldstændigt, og jeg håber snart der kommer et mere samlet udspil fra fynboerne. En oplagt idé til det nu snart tomme Erritsø-værft: Metalstudie. Det er de berømte to fluer med ét smæk: Værftet kommer i brug også i fremtiden, og Fyn får igen svejset noget ordentligt metal sammen.

Written By
More from Carsten Meedom
Shadows Fall: Fire From The Sky
Der er ikke noget at sætte fingeren på med hensyn til håndværket,...
Read More
0 replies on “Numbnuts: Fast Truckin Sweet Rockin”