Bat For Lashes udgiver Two Suns i special edition

batforlashes-presse-2009-565x377

Den 3. november kan Bat For Lashes-fans få mere at glæde sig over. Det er nemlig dagen hvor Astralwerks Records genudgiver Two Suns i en special edition. Udover de oprindelige numre, så kommer udgivelsen til at indeholde uudgivne covernumre, livesange, demoer og remixes samt en dvd med den 48 minutters lange dokumentar Two + Two. Dvd’en indeholder også ’behind the scenes’-optagelser.

Om Two Suns skrev diskant.dks anmelder bl.a. følgende:

Natasha Khan kommer fra søvnige og aldeles britiske Brighton, men med pakistansk blod i sine årer. På hendes seneste udspil Two Suns begiver Khan sig ud i et eventyrligt musikalsk univers, hvor hendes stilsikre talent for at ramme de simple popmelodier forenes med tilpas skævhed og originalitet til at det hele fungerer.

More from Carsten Fjølner
Se og hør Mike Skinners sang om svineinfluenza
Selvom den når alt kom til alt ikke særligt farlige svineinfluenza allerede...
Read More
0 replies on “Bat For Lashes udgiver Two Suns i special edition”