Bat For Lashes udgiver Two Suns i special edition

batforlashes-presse-2009-565x377

Den 3. november kan Bat For Lashes-fans få mere at glæde sig over. Det er nemlig dagen hvor Astralwerks Records genudgiver Two Suns i en special edition. Udover de oprindelige numre, så kommer udgivelsen til at indeholde uudgivne covernumre, livesange, demoer og remixes samt en dvd med den 48 minutters lange dokumentar Two + Two. Dvd’en indeholder også ’behind the scenes’-optagelser.

Om Two Suns skrev diskant.dks anmelder bl.a. følgende:

Natasha Khan kommer fra søvnige og aldeles britiske Brighton, men med pakistansk blod i sine årer. På hendes seneste udspil Two Suns begiver Khan sig ud i et eventyrligt musikalsk univers, hvor hendes stilsikre talent for at ramme de simple popmelodier forenes med tilpas skævhed og originalitet til at det hele fungerer.

More from Carsten Fjølner
04.07.08 – The Streets – Orange Scene, Roskilde Festival
”Can you see me? Can you hear me?” Sådan lød mantraet fra...
Read More
0 replies on “Bat For Lashes udgiver Two Suns i special edition”