Vampire Weekend laver Rancid cover

Foto: Lars Asmussen
Foto: Lars Asmussen

Punkbandet Rancid har aldrig været bedre end de var på …And Out Come the Wolves fra 1995. Med en blanding af hårdtslående numre blandet med stærke reggae- og skainspirationer byggede bandet flot videre på arven fra The Clash. Der er ikke meget punk over Vampire Weekend, men de kan også godt lide at blande genrerne – og så kan de åbenbart godt lide Rancid. I hvert fald har de lavet en coverversion af ”Ruby Soho” (fra …And Out Come the Wolves) som kan høres her. Nummeret blev indspillet under en BBC radiosession i forrige uge.

Rancids original kan høres herunder

More from Carsten Fjølner
Se og hør Mike Skinners sang om svineinfluenza
Selvom den når alt kom til alt ikke særligt farlige svineinfluenza allerede...
Read More
0 replies on “Vampire Weekend laver Rancid cover”