Roskilde Festival offentliggør musikprogram

Foto: Nicholas Burnham

Roskilde Festivalen har netop afsluttet et pressemøde i Tivoli, hvor de offentliggjorde 60 nye navne til årets festival. Blandt navnene var Kashmir, Van Dyke Parks, Bad Lieutenant (med Bernard Sumner (Joy Division, New Order, Electronic), Dirty Projectors, Converge, The Local Natives, Kings of Convenience, Tinariwen, Vampire Weekend, Efterklang, LCD Soundsystem, The National, The Prodigy, Patti Smith, Titus Andronicus og Sick of it All. En god blanding, men hvor undertegnede alligevel sidder med en noget uforløst smag i munden. Når man sammenholder de nye navne med de allerede offentliggjorte er det også iøjnefaldende hvor lidt hip-hoppen fylder i år. Også når man tager i betragtning at Rikke Øchsner inden offentliggørelsen slog fast, at Roskilde Festival er en rockfestival.

De nye navne slutter sig til i forvejen offentliggjorte navne som Gorillaz, Jack Johnson, Muse, Nephed, Them Crooked Vultures, Alice In Chains, Kasabian, Moterhead, NOFX, Pavement, Robyn, C.V. Jørgensen, Killswitch Engage, Beach House, Porcupine Tree, Serena-Maneesh, The Temper Trap, Valient Thorr, Wild Beasts, Wooden Shjips m.fl.

More from Carsten Fjølner
Sondre Lerche på vej med nyt
Den norske sanger og sangskriver Sondre Lerche udgiver sit sjette album den...
Read More
0 replies on “Roskilde Festival offentliggør musikprogram”