Copenhell tilføjer yderligere 3 navne

Copenhell har føjet yderligere tre navne til et allerede imponerende lineup. Der er tale om The Damned Things, 3 Inches of Blood og Adept.

Særligt The Damned Things er interessante. Bandet består nemlig af Scott Ian og Rob Caggiano fra Anthrax, Keith Buckley fra Every Time I Die, Fall Out Boy-guitarist Joe Trohman og -trommeslager Andy Hurley samt David Karon på bas. En noget anderledes sammensætning af folk med rødder i thrash, mathcore og poppet punk. Det har ikke været muligt for undertegnede at finde et link til deres musik, så hvordan sammensætningen lyder i praksis ved jeg ikke.

3 Inches of Blood spiller mytologisk heavy metal og svenske Adept leverer melodiøs metalcore.

De tre nye bands føjes til en i forvejen imponerende liste, der bl.a. består af Megadeth, Mastodon, Deftones, Souicidal Tendencies og Napalm Death. Og så har vi endda fået lovning på yderligere to navne!

Copenhell finder sted den 11. og 12. juni på Refshaleøen og koster 595 kroner + gebyr for begge dage. Udover selve musikken vil der også blive indrettet en biograf under navnet DOX:HELL, hvor der vil blive vist klassiske metal-film.

0 replies on “Copenhell tilføjer yderligere 3 navne”