Abscess: Dawn of Inhumanity

Der er enkelte passager der faktisk bevidner om en vis musikalsk forståelse, men overordnet set er det en pinsel at komme igennem Dawn of Inhumanity. Vokalen leveres af forsanger Clint Bower der for det meste lyder som om frokosten er på vej op igen. Albummet er absolut kun for death metal galninge.

Endnu en omgang nådesløs nedslagtning

Når der er gået betændelse i et sår, så hedder det på engelsk ”Abscess”. Siden 1994 har gruppen af samme navn fra Oakland, Californien sunget og spillet om alt fra åbne kødsår, blodtørst, fjernelse af lemmer fra den menneskelige krop til retsmedicinske overgreb, ligædning og sindssyge. På Dawn of Inhumanity tonser hard core death metal slænget Abscess ufortrødent videre i samme univers med stort set ingen overraskelser. Med titler som “Goddess of Filth and Plague”, “The Rotting Land” og “Divine Architect of Disaster” er stilen fastlåst. Bandet består af et par ex-medlemmer af Autopsy, bla. trommeslageren Chris Reifert der tilfældigvis også spillede på det allerførste death metal album, nemlig Scream Bloody Gore som blev udgivet af gruppen Death i 1987.

Der er enkelte passager der faktisk bevidner om en vis musikalsk forståelse (”Black Winds of Oblivion” er ikke helt i mosen), men overordnet set er det en pinsel at komme igennem Dawn of Inhumanity. Vokalen leveres af forsanger Clint Bower der for det meste lyder som om frokosten er på vej op igen.

Kald mig gerne gammeldags og forstokket og jeg indrømmer gerne hvis jeg har misset pointen, men Dawn of Inhumanity er absolut kun for death metal galninge.

Written By
More from Søren Genefke
Priestess: Prior To the Fire
Prior to the Fire efterlader indtrykket af en gruppe der lyder til...
Read More
0 replies on “Abscess: Dawn of Inhumanity”