Remix Disco Ensemble og vind en telefon

Finske Disco Ensemble udgiver d. 26. maj deres fjerde album med titlen The Island of Disco Ensemble. I den forbindelse afholder bandets pladeselskab Fullsteam Records i samarbejde med Nokia og Basso en remix-konkurrence, hvor man kan vinde en Nokia telefon.

Nummeret det drejer sig om er “Protector”, og det er muligt at downloade musikfilerne enkeltvis. Deltagerne opfordres til at være særdeles kreative, og alle genrer er velkomne. Deadline for konkurrencen er 9. juni, så der er stadig lidt tid til at lade fantasien få frit løb.

De tre bedste forslag får en Nokia X6 telefon med tilhørende bluetooth hovedtelefoner, mens yderligere fem deltagere får en Nokia X3. De bedste numre bliver licenseret til Fullsteam Records, og kommer i distribution via Nokia Music Store.

Klik her for mere info om remix-konkurrencen!

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Greatest hits på vej fra Foo Fighters
Mens Foo Fighters frontmand Dave Grohl for tiden muntrer sig med Josh...
Read More
0 replies on “Remix Disco Ensemble og vind en telefon”