The Dillinger Escape Plan sparker døren ind til Copenhell

Tidligere på ugen aflyste Mastodon, til stor fortrydelse for mange, deres koncert på Copenhell. Nu har arrangørerne fundet en afløser. En værdig en – selvom stilen ikke er den samme.

Afløseren hedder Dillinger Escape Plan og selvom de ikke ligefrem er sjældne gæster i Danmark, så er de altid et kig og et lyt værd. Og det er ikke uden grund, at de i den netop udsendte pressemeddelelse kaldes for ”et af verdens bedste live bands!”.

Og nu til noget helt andet. I anledning af Copenhell har arrangørerne i samarbejde med Ølfabrikken brygget en øl som det bliver muligt at købe på festivalpladsen, men som man også allerede nu kan bestille her.

Om øllen skrives der:

Copenhell Brew! En fantastisk ildgylden øl med djævelsk høj alkohol, nemlig 6,66%. Øllet sender tankerne direkte mod fest i helvede, når de gyldne dråber rammer læben. Øllen dufter let af humle og malt, men mest af alt af Copenhell. Mundfølelsen er djævelsk og perlende på grund af den store mængde kulsyre og alkohol. Øllets tur gennem svælget giver en fornemmelse af, at denne øl er den eneste der kan slukke tørsten i helvede.

Øllen er netop rullet ud fra tapperiet og kan ikke bare smages på selve Copenhell festivalen d. 11-12. juni, men kan allerede købes online.

www.copenhell.dk

More from Carsten Fjølner
14.06.11 – Ryan Adams – DR’s Koncertsal, København
Ryan Adams stod på scenen i 2 timer. Sangene blev spillet og...
Read More
0 replies on “The Dillinger Escape Plan sparker døren ind til Copenhell”