Kings Of Leon udgiver nyt album i oktober

Nu skulle det være ganske vist, at Kings of Leon udgiver sit femte album den 18. oktober. Albummet, der har fået titlen Come Around Sundown, skal følge op på bandets helt store gennembrud Only By the Night, der i 2008 forvandlede det tidligere sydstats-rockende band til et full size rockband, der kunne indtage selv de største arenaer. Loppen som var bandets første spillested i Danmark blev skiftet ud med Roskilde Festivalens Orange Scene. Med succes!

Det nye album er indspillet i New Yorks Avatar Studios sammen med producerne Angelo Petraglia og Jacquire King, der også var med på Only By the Night og Aha Shake Heartbreak (2005). Petraglia var også producer på Because of the Times (2007) – en tjans han delte med Ethan Johns.

More from Carsten Fjølner
06.11.05 – CocoRosie – Lille Vega
To forunderlige kvinder gæstede Vega Med den operatrænede Sierra som den glade...
Read More
One reply on “Kings Of Leon udgiver nyt album i oktober”