Hør Iron & Wine spille George Michael


A.V. Club har valgt 25 sange ud som de så har inviteret en række kunstnere ind for at lave en coverversion af. Den første i rækken var Sam Beam (aka. Iron & Wine), der oprindeligt havde valgt Dolly Parton og Kenny Rogers ”Islands in the Stream”, men Beams gæstesanger ikke mødte op, måtte han vælge en anden sang efter eget valg. Valget faldt på George Michaels ”One More Try”, hvilket i øvrigt skulle vise sig, at være et ganske godt valg, som det kan ses nedenfor.

Blandt de numre A.V. Club har valgt er Wilcos ”A Shot in the Arm”, som The Low Anthem laver et cover af, Danzig’s ”Mother”, som Wye Oak tager sig af og derudover er der også numre fra Fine Young Cannibals, Huey Lewis, Toto, Tom Petty, The White Stripes og mange flere. Nogle er allerede blevet offentliggjort her, mens andre lader vente på sig. Hvem der skal lave coverversionerne vides endnu ikke.


Iron And Wine covers George Michael


The Low Anthem covers Wilco


Wye Oak covers Danzig

More from Carsten Fjølner
Tim Buckley livealbum udgives til august
Jeff Buckleys far Tim Buckley døde tilbage i 1975 af en overdosis...
Read More
0 replies on “Hør Iron & Wine spille George Michael”