Gillian Welch udgiver nyt album d. 28. juni

Det her er en nyhed jeg har ventet længe på. Otte år efter sit seneste album, Soul Journey, forlyder det nu, at Gillian Welch er på trapperne med et nyt album. Titlen skulle være The Harrow and the Harvest, og det kommer på gaden den 28. juni. Der er stadig intet officielt nyt omkring albummet, så indtil videre må det betegnes som et rygte startet af NPR.

Der spekuleres i, hvorfor Welch ikke har annonceret, at der er et nyt album på vej, og en af teorierne er, at hun er bange for, at albummet vil lække til internettet. Hun er efter sigende ikke ligefrem begejstret for ulovlige downloads, som hun sang om i sangen ”Everything Is Free” fra albummet Time (The Revelator) (2001): “Everything is free now / That’s what they say / Everything I ever done / Gotta give it away.”

Udover sine fire soloalbums har Gillian Welch blandt meget andet medvirket på albums fra Ryan Adams, Rodney Crowell, Emmylou Harris, Robyn Hitchcock, Norah Jones, Solomon Burke, Alison Krauss, Bright Eyes, Jerry Lee Lewis og det nye album med The Decemberists.

Jeg venter i spænding!

Foto: John Chiasson

Foto: Paxton X
More from Carsten Fjølner
Lyd+Litteratur #7 har programmet klar
Geiger og Litteraturen på Scenen har offentliggjort programmet til den syvende udgave...
Read More
0 replies on “Gillian Welch udgiver nyt album d. 28. juni”