Jacob Faurholt spiller to release-koncerter


Tilbage i juni kunne vi fortælle, at Jacob Faurholt udgiver albummet Dark Horse den 15. august. Er man glad for den i Berlin bosatte dansker, så er der mulighed for at høre Faurholt spille albummet i sin helhed plus lidt ekstra, når han spille releasekoncert på Stengade i København d. 26. august og i Musikcaféen i Århus d. 27. august.

I København vil Kloster give support-koncert, hvor Mikael R Andreasen efter sigende vil spille andre folks sange. Sange, der har inspireret ham. I Århus er der to supportbands. Her vil Peter Sandegaard fra Poor Billy spille i sit nye projekt Songs for Joebs, og så vil singer-songwriteren So Like Dorian også kigge forbi.

Nedenfor er to sange fra det nye Jacob Faurholt-album:

Jacob Faurholt – Creatures in the Sea from Jacob Faurholt on Vimeo.

More from Carsten Fjølner
Rancid: Let the Dominoes Fall
Let the Dominoes Fall er fyldt til randen med gode omkvæd og...
Read More
0 replies on “Jacob Faurholt spiller to release-koncerter”