Kitty Wu arbejder på nyt album

Foto: Bjørn Betheussen

Sidst det danske band Kitty Wu rørte på sig rent albummæssigt var i 2009, hvor de udgav Someone Was Here. Albummet fik en fin modtagelse, og nu er Kitty We begyndt arbejdet med opfølgeren. Der er endnu ingen titel eller udgivelsesdato på albummet, men bandet skriver, at arbejdet vil strække sig over resten af året, kun afbrudt af en mindre koncertrække, hvor noget af det nye materiale vil blive luftet. Vil man følge albummets tilblivelse så vil bandet holde os opdateret via en række korte film på Youbtube, hvoraf den første er klar og indlejret herunder.

Filmen er optaget og klippet af sanger Robert Lund, hvis fotografier også tidligere har præget bandets artwork.

More from Carsten Fjølner
04.07.10 – Mouritz/Hørslev Projektet – Pavilion, Roskilde Festival
Alt i alt leverede Mouritz/Hørslev Projektet en noget nær perfekt koncert og...
Read More
0 replies on “Kitty Wu arbejder på nyt album”