Vice og WiMP præsenterer WiMP Live

Magasinet Vice og den uafhængige musikstreamingtjeneste WiMP har et gratis koncertarrangementer lige om hjørnet. WiMP Live hedder det og det første arrangement løber af stabelen den 21. oktober kl. 19-24 på Bakken i Kødbyen i København. Musikken står rapperen Kidd, duoen Shanghai og luftige Taragana Pyjarama (billedet) med det umulige navn.

Har man ikke mulighed for at deltage, men gerne vil høre koncerterne alligevel, så skal man ikke fortvivle. Koncerterne vil nemlig efterfølgende kunne streames i WiMP, der kan afprøves gratis i 30 dage.

Det er meningen, at WiMP Live skal være en tilbagevendende event med et nyt arrangement hvert kvartal. Talsmand Thor Martin Jensen udtaler følgende:

WiMP er en musiktjeneste, der gør det nemt for alle at opdage ny dansk musik og lytte til danske artister. Derfor glæder vi os til at skabe unikke musikoplevelser sammen med Vice ved at præsentere livekoncerter, der både kan høres foran scenen og efterfølgende i WiMP

More from Carsten Fjølner
Jay Bennett fundet død
Den tidligere Wilco multiinstrumentalist Jay Bennett er af endnu ukendte årsager afgået...
Read More
One reply on “Vice og WiMP præsenterer WiMP Live”