Fornemt program til Way Out West

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Gider man ikke Roskilde Festivalens (urin)støvede område, men vil man alligevel gerne til en festival, der lugter af god musik, så kan man eventuelt lægge vejen forbi den i Göteborg bosiddende Way Out West, der endnu en gang kan bryste sig af et flot program. Et program der blandt andre tæller The Knife, Neil Young & Crazy Horse, James Blake, Cat Power, Phosphorescent, Tom Odell, Bat For Lashes, Beach House, Alabama Shakes (billedet), Junip og Godspeed You! Black Emperor.

Når Way Out West løber af stabelen fra den 8. til den 10. august, er det syvende gang det sker. Modsat de fleste andre festivaller, skal man ikke kæmpe for at få det bedste sted at slå lejr – for til Way Out West indlogerer man sig selv rundt omkring i Göteborg, og så må man selv finde vej til Slottsskogen i midten af Göteborg, hvor der bliver spillet musik i dag- og aftentimerne. Senere kan man bevæge sig rundt på de klubber i byen, der også er en del af festivalen.

Udover musikken er der med et Way Out West-armbånd også mulighed for at se film og visuel kunst, der screenes over hele byen.

Billetter koster 1940 svenske kroner og kan købes her.

Læs meget mere på Way Out Wests hjemmeside.

wayoutwest-2013-565x989

More from Carsten Fjølner
Bad Religion til København
Bad Religion har sat et stort aftryk på den melodiske del af...
Read More
0 replies on “Fornemt program til Way Out West”