Go To Sleep er klar med singleforløber

GoToSleep-2013-565x377

For et år siden udgav Slagelse-kvartetten Go To Sleep den glimrende debut EP Leave Your Life to the Wind, der præsenterede et ungt band der, med solide indie-støvler, trådte igennem den smukke post-rock. Igennem vinteren har bandet været en tur i studiet for at indspille en bunke nye sange, der udkommer som EP’en An Uprising Symphony senere på året. Allerede nu kan de utålmodige varme sig med videoen til første singlen “Glasgow Strangers”, samt søge mod f.eks. gratis festivalen Uhørt den 10. august, hvor Go To Sleep spiller sammen med blandt andre So-So Echo, Schultz and Forever og Baby In Vain.

More from Perry MacLeod Jensen
Se Damon Albarns fulde koncert fra Roskilde Festival på YouTube.
Se Damon Albarns fulde koncert, fra årets Roskilde Festival, som vores anmelder...
Read More
0 replies on “Go To Sleep er klar med singleforløber”