Spids Nøgenhat tilføjes Roskilde programmet

Foto: Magnus Cederlund
Foto: Magnus Cederlund

Da Spids Nøgenhat sidst spillede på Roskilde Festival i 2011, var det efter sigende intet mindre end en magisk koncert, der efterfølgende er udsendt som liveplade med titlen De sidste her på jorden. Men for os der gik slip af den nærmest legendariske optræden, er der nu mulighed for revanche, da festivalen netop har offentliggjort at syrehovederne spiller til dette års festival.

Spids Nøgenhat udgav sidste år deres andet album Kommer med fred, der efterfulgte bandets debut En mærkelig kop te, der udkom 12 år tidligere. Der er lagt i ovnen til en psykedelisk omgang sovs, når bandet går på scenen til sommerens festival, og alle der tidligere har oplevet Spids Nøgenhat live, ved at et overdådigt lysshow er inklusiv.

Udover Spids Nøgenhat er også Bottled in England, Helhorse vs. The Psyke Project og Slowolf tilføjet programmet.

Se alle offentliggjorte navne her!

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Faith No More udsender remix
Amerikanske Faith No More med den geniale skøre kugle Mike Patton i...
Read More
0 replies on “Spids Nøgenhat tilføjes Roskilde programmet”