Paul McCartney spiller på Roskilde Festival

PaulMcCartney-Presse2015-565x377

Sidst Paul McCartney spillede i Danmark var for 11 år siden, men nu kan Roskilde Festival offentliggøre at den aldrende musiker spiller på Orange Scene lørdag d. 4. juli.

Dermed bliver det første gang nogensinde, at Roskilde Festivals gæster får chancen for at synge med på klassikere som ‘Get back’, ‘Hey Jude’, Helter Skelter, ‘Let It Be’, ‘Eleanor Rigby’ og ‘Live and Let Die’ i selskab med ophavsmanden til de eviggyldige perler fra pophistorien.

Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén siger:

”Vi er sikre på, at Paul McCartney vil levere et fuldstændig forrygende show, der vil ramme lige i hjertet på tværs af de generationer, der kommer til at mødes foran Orange Scene. Han er i absolut topform i øjeblikket, og han medbringer et band, som han har spillet sammen med i de sidste 13 år, og naturligvis et bagkatalog bestående af nogle af de mest elskede pop- og rocksange nogensinde skrevet.”

”Paul McCartney har netop turneret i USA og Sydamerika, hvor setlisten hver gang har sneget sig op på næsten 40 numre fra hele karrieren. De amerikanske anmeldere har skrevet om et ’hitpakket marathon-extravaganza’ og en ’tre timers triumf’. Så vi afsætter al den tid på Orange Scene, som han overhovedet får brug for. Og vi ser selv frem til en koncert, der bliver mindst lige så rørende, som den bliver medrivende.”

”Når Paul McCartney indtager Orange Scene til sommer, har han lige fejret sin 73-års fødselsdag. Og alligevel ser vi, at superstjerner som Kanye West og Rihanna står i kø for at samarbejde med ham, og han bliver konstant fremhævet som en afgørende inspirationskilde for nye generationer af musikere. Så vi er stolte over, at en så skelsættende kunstner som han har valgt at spille hos Roskilde Festival. På den måde får en ny generation af musikelskere, der aldrig har oplevet ham live, endelig chancen for at stå ansigt til ansigt med rendyrket musikhistorie.”

Festivalen har nu offentliggjort 79 ud af 169 navne, så der er en hel del flere offentliggørelser i vente i den nærmeste fremtid.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Coleen Green vil være din hund
Den amerikanske indiepop-sangerinde Colleen Green udgav senest i 2015 et regulært album...
Read More
0 replies on “Paul McCartney spiller på Roskilde Festival”