03.07.15 – Lamb of God – Arena, Roskilde Festival

Amerikanske Lamb of God er et band, der har ry for virkelig at give den gas udover alle grænser når de spiller live. Efter koncerten på Arena var alle vist overbevist om at en gåtur i helvede er en god idé.

Sydstatssmæk for skillingerne

Amerikanske Lamb of God er et band, der har ry for virkelig at give den gas udover alle grænser når de spiller live. Efter koncerten på Arena var alle vist overbevist om at en gåtur i helvede er en god idé.

Lamb of God er et band, som på nogle punkter kunne være en arvtager fra legendariske Pantera, når det gælder energisk thrashmetal og de har også en del guitarriffs, der lyder som en moderne udgave af Pantera. Dog skal der ikke herske tvivl om, at Lamb of God er deres egne og dette beviste de til fulde på Arena fredag aften. Flere af bandets sange er nærmest selvskrevne til en sing-a-long for metalhoveder og derfor spillede de naturligvis nummeret med den passende titel “Walk with me in Hell” fra Sacrament fra 2006. Og herfra var det vred metalfest på scenen og i Arenateltet.

Selvom musikken er vred var stemningen dog positiv og forsanger Randy Blythe talte om glæden ved at være i Danmark og om sin forkærlighed for Christiania, hvor han tydeligvis havde været for nyligt, da han havde en t-shirt på fra fristadens spillested Loppen.

Bandets setliste var en god blanding af deres bagkatalog, fra “Now you’ve got something to die for” fra 2004s Ashes of the Wake, “In Your Words” fra den overlegne Wrath fra 2009 og  til “Still Echoes” fra bandets helt nye album VII- Sturm und Drang. Hele koncerten i gennem udviste bandet en enorm energi og var tydeligvis opsatte på at give publikum den bedst mulige oplevelse og da de afsluttede med Randy Blythes ord: “You’re probably all drunk because you’re Danish!” og hittet “Redneck” var taget næsten ved at lette fra Arena. Uden tvivl årets bedste metalkoncert på Roskilde.

Karakter 9
9
Written By
More from BellBruun
Heidra: Sworn to Vengeance
Danske Heidra viser på deres EP at de både kan begå sig...
Read More
0 replies on “03.07.15 – Lamb of God – Arena, Roskilde Festival”