02.07.16 – Danko Jones – Avalon, Roskilde Festival

Foto: Claus Wrang Riis Michaelsen
Der var masser af god, gammeldags rock ‘n’ roll og fjollede kommentarer og jokes, da canadiske Danko Jones gæstede Avalonscenen. Humoren og den gode stemning var mindst lige så meget i fokus som musikken, og det gav en god koncert.

Velspillet rock og højt humør

Der var masser af god, gammeldags rock ‘n’ roll og fjollede kommentarer og jokes, da canadiske Danko Jones gæstede Avalonscenen. Humoren og den gode stemning var mindst lige så meget i fokus som musikken, og det gav en god koncert.

Danko Jones spiller rock af den klassiske slags, lidt a la AC/DC og Metallica i deres blødere periode. Og sjovt nok var en af Danko jones første numre et covernummer, som Metallica også har som covernummer på deres album Garage, Inc., nærmere betegnet Misfits ”Die, Die My Darling”. Bandet spillede nummeret med en attitude, de matchede med stilen fra deres egne numre, som fx ”First Date”, ”I Think Bad Thoughts”, og i særdeleshed den fede ”Legs”.

Der er ikke megen afveksling i lyden på Danko Jones’ sange og den genre de begår sig i, er heller ikke særligt krævende af lytteren, og kan være noget ensformig og gumpetung i længden. Nogle af numrene, der blev spillet til koncerten var da heller ikke så overbevisende som andre, og selve setlisten kunne nok ikke give meget mere end en middelkarakter, men heldigvis er Danko Jones en meget underholdende mand med onkelhumor, der egentlig fungerer godt med musikken, og derfor var man som publikum underholdt fint det meste af koncerten og frontmanden selv fortjener mere end en middelkarakter.

Mod enden af koncerten sørgede Danko Jones for at hylde publikums bandtrøjer samt diverse, vigtige afdøde musikere bl.a. Panteras Dimebag Darrell, nyligt afdøde David Bowie og ikke mindst Motörheads Lemmy. Danko Jones er et band, der på album ikke er synderligt mindeværdige, men som live virkelig leverer varen med højt humør.

Karakter 7

Karakter

7
Written By
More from BellBruun
06.07.12 – Crowbar – Odeon, Roskilde Festival
Tunghed, men intet tungsind Man skulle være lidt af en natteravn, hvis...
Read More
0 replies on “02.07.16 – Danko Jones – Avalon, Roskilde Festival”