Chris Cornell død

Forsangeren i Soundgarden Chris Cornell er under endnu ukendte omstændigheder afgået ved døden i går onsdag efter en koncert i Detroit. Ifølge en repræsentant for bandet var dødsfaldet meget pludseligt og overraskende.

Chris Cornell har i den grad sat sit aftryk i musikhistorien. Ikke mindst som forsanger i Soundgarden, som var en af de allerførste og helt store grungebands fra Seattle. Cornell var også forsanger i Temple of the Dog, der bestod af Pearl Jam og Soundgarden medlemmer, og som blev gendannet til en række koncerter i USA sidste år. Og Chris Cornell havde også gang i en solo-karriere, der flere gange har bragt ham til Danmark. Senest i Koncerthuset for et år siden.

Chris Cornell blev 52 år gammel.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Film: The Devil and Daniel Johnston
Hvis navnet Daniel Johnston (billedet) ikke lige klinger hos dig, så har...
Read More
0 replies on “Chris Cornell død”