Psyched Up Janis fejrer 30-års jubilæum i Vega

Foto: Søren Solkær

Jakob Jørgensen og Sune Rose Wagner stiftede i 1989 Psyched Up Janis i Sønderborg, og i år kan bandet dermed fejre 30-års jubilæum. Og selv om bandet ikke har været aktivt i alle årene, er der i den grad grund til at hylde et band der i 90’erne var med til at definere dansk rock.

I anledning af jubilæet spiller Jakob Jørgensen og Sune Rose Wagner et semi-akkustiskt set onsdag d. 6. november på Vega i København. Drengene er flankeret af guitarist og sangerinde Kajsa Vala og der vil også være artist talk med Carsten Holm, DJ’s samt billeder af Søren Solkær fra hans fotoreportage med bandet i Death Valley i sluthalvfemserne.

Billetter kan købes via Ticketmaster.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Katatonia udgiver EP til marts
Svenske Katatonia udgav i 2009 Night Is The New Day, der fik...
Read More
0 replies on “Psyched Up Janis fejrer 30-års jubilæum i Vega”