Roskilde Festival offentliggør Kendrick Lamar

Foto: Flemming Bo Jensen

Selv om der stadig er usikkerhed om hvordan sommerens festivaler kan afvikles, fortsætter Roskilde Festival med at offentliggøre kunstnere til sommerens udgave af den største danske festival.

Og nu kan Roskilde Festival så præsentere ingen ringere end rapperen Kendrick Lamar.

Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, udtaler:

“Der er i den grad brug for noget at se frem til i denne tid, og vi vil gerne minde om, at der trods høje smittetal og restriktioner er lys forude. Derfor slipper vi et navn mere til næste års festival. Trods sin forholdsvis unge alder er Kendrick Lamar en moderne legende, og han har stået højt på vores deltageres ønskeliste, siden han debuterede på Roskilde Festival i 2013. Han er en show-mand, men også en politisk engageret kunstner med noget på hjerte, og han rammer et bredt publikum uden at lefle.”

Roskilde Festival har tidligere offentliggjort bl.a. The Strokes, Tyler, The Creator, Faith No More, HAIM, Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes, Anderson .Paak & The Free Nationals, FKA twigs, Jada, Mayhem, Megan Thee Stallion, The Whitest Boy Alive, Thomas Helmig, TLC og mange flere.

Der er udsolgt af partoutbilletter til Roskilde Festival 2021, men de resterende endagsbilletter bliver sat til salg i det nye år.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
The Soundtrack Of Our Lives udgiver digital EP
Svenske The Soundtrack of Our Lives (TSOOL) udgav tilbage i 2008 deres...
Read More
0 replies on “Roskilde Festival offentliggør Kendrick Lamar”