Cypress Hill dokumentar på vej

De amerikanske stener-rappere Cypress Hill er omdrejningspunktet i en ny dokumentar, der får premiere på streamingtjenesten Showtime d. 20. april. Titlen på dokumentaren lå åbenbart lige til højrebenet: “Cypress Hill: Insane In The Brain”.

Filmen er instrueret af Estevan Oriol og følger bandet i deres karriere og der er både arkivmateriale og interviews med medlemmerne B-Real, Sen Dog og DJ Muggs. Der vil også være interviews med kunstere som Limp Bizkits Fred Durst og komikerduoen Cheech and Chong.

Se traileren til dokumentaren herunder.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Kyle Profeta forlader Comeback Kid
Ifølge et facebook statement forlader trommeslager Kyle Profeta det canadiske band Comeback...
Read More
0 replies on “Cypress Hill dokumentar på vej”