Ny single fra Greg Puciato

Den tidligere The DIllinger Escape Plan forsanger Greg Puciato er for tiden på tour i USA som en del af Alice In Chains guitaristen Jerry Cantrells liveband. Undertegnede så Seattle-koncerten for en uges tid siden, og det var intet mindre end formidabelt.

Men Puciato har jo også en solokarriere kørende og efter planen udgiver han Mirrorcell d. 1. juli. Vi har allerede fået singlen “Lowered”, og nu kan Puciato så også tease os med den nyeste single “Never Wanted That”. Videoen er skudt i Baltimore på den føromnævnte Cantrell tour, så man må sige at Hr Puciato bruger sin fritid fornuftigt.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Tool og Slipknot til Copenhell
Når Copenhell til næste sommer slår portene til undeverdenen op for 10....
Read More
0 replies on “Ny single fra Greg Puciato”