Diskant.dk søger redaktører

Diskant.dk har eksisteret på den danske musikscene siden 2005. I løbet af de otte år har vi undergået både små og store ændringer, og nu står vi foran den største ændring i vores historie. En ændring, der blandt andet betyder, at vi inviterer tre nye redaktører.

Vi søger tre redaktører med forskellige profiler, der sammen med undertegnede danner et team med kompetencer, der spænder videst muligt. Man skal altså ikke passe ind i en fast profil for at søge posten som redaktør, men tilsammen skal teamet være visionære, have fingeren på pulsen i forhold til hvad der sker indenfor musikmiljøet og have lyst til at være en aktiv del af det, være kreative, være gode formidlere, have et godt kendskab til brugen af sociale medier samt ikke mindst være nytænkende og velformuleret.

Som redaktør vil du have stor indflydelse på i hvilken retning diskant.dk skal tage. Du vil være en del af den daglige drift og være en ligeværdig del af redaktionsmøderne, der i starten vil blive afholdt cirka hver anden uge.

Arbejdet er frivilligt, men vi garanterer masser af erfaring indenfor det at drive en webside.

Kunne ovenstående være noget for dig, så send din ansøgning til redaktion@diskant.dk. Vi holder samtaler i uge 15.

Venlig hilsen
Claus Michaelsen & Carsten Fjølner, diskant.dk